måndag 8 juni 2009

Playa del Singapura

Ibland får man allt ta och nypa sig i armen... tänk att vi lever så här lyxigt (och det innan pärlan är på plats... hur blir det sen månne? Super truper lyxigt troligen. Det kommer m a o inte räcka att nypa sig armen, man får väl ta och amputera den för att det ska kännas)! Idag tog vi Aircon-tåget i glada pastellfärger över till Singapores nöjes och rekreations Ö, Sentosa. Där finns det en mängd restauranger, golfbanor, stränder och mycket mycket mer. Vi tog oss till stranden och där fick G o O gräva i (och äta) sand. I bakgrunden ser man alla skepp som ligger på redden, känns overkligt (och lite snuskigt...) att ligga under en palm och titta på alla båtar. I bakgrunden "Heavylift skeppet" Anette.  

Vi har efter ett moget övervägande med expert tips från vår kära gäst bestämt oss för att hemlighålla för myndigheterna att vi haft DET! Hoppas bara de inte kommer på oss! 

3 kommentarer:

  1. Åh vad härligt det ser ut...Och vilken urtjusig bikinimorsa!

    Kramar Johanna

    SvaraRadera
  2. Jag ska inte ens överväga att fota utsikten över Sthlm idag...du hade skrattat ihjäl dig i din solstol och schyssta bikini. Man kan väl bara säga att luftfuktighet yttrar sig på olika sätt i Singapore och i Sthlm....

    SvaraRadera
  3. Photoshop kan ju fixa till det mesta...

    SvaraRadera