fredag 27 november 2009

Katie Koala

G har fått med sig sin klassmaskot Katie Koala hem över helgen. Helgen började igår i o m att vi idag firar Hari Raya Haji (Offrets högtid i den muslimska världen i samband med denna högtid sker pilgrimsfärden till Mekka). Måste säga att det är kul och få lite koll på viktiga muslimska och hinduiska högtider. Känner mig lite mer av en kosmopolit då!

Nej nu var det Katie Koala det här lilla inlägget skulle handla om! När man har ansvar för Katie ska man skriva dagbok och ta kort på vad hon gör under tiden. E fick prestationsångest direkt efter att ha sett dagboken och började bygga en legostad à la King Kong med Kaite på toppen av tornet med sin blondin i stadigt grepp. G springer runt tornet med en helikopter och på golvet står polisbilar, brandbilar och ambulanser! E är nöjd - G hängde nog inte riktigt med (och inte jag heller för den delen...), men bra kort till dagboken blev det nog allt!!

Få se vad morgondagen bjuder på. Hittills har Katie inte varit mer än 38 cm från G, han sover, äter, leker och en massa mer med henne som inte är fint nog att skriva här (men mycket naturligt...)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar