onsdag 21 april 2010

Galen Toddler

Vet inte vad som hänt med lilla O idag. Han har varit helt tokig hela dagen lång! Började med att han trashade kyrkans barntimmar, genom att klättra på allt som var möjligt, kasta alla leksaker som han fick tag i och äta minst tolv våffelbitar!

Åt lite lunch, sov ett tag och samlade där mycket (alldeles för mycket...) energi. För eftermiddagen har gått i ett högt tempo. Han har sprungit runt med två sågar och slagit oss alla, ritat på den vita skinnmöbeln med bläckpenna (bara en tidsfråga innan det skulle ske...), hoppat jämfota på min mage minst tolv gånger och sen så somnade han! Då blev det lugnt och skönt!

Undrar vad han har drabbats av?? Känns som han har ätit minst 24 sockerbitar, frågan är vem som gav honom dem. Eller är tolv våffelbitar = 24 sockerbitar???

2 kommentarer:

  1. Ja, plötsligt kommer attacker man inte riktigt var med på. Tolv våffelbitar!! Grymt imponerande. Crazy toddlers = härligt!

    Lite roligt det här med missförstått mellanbarn... Iom att du ens tänker så, lär det inte ske;-) Och visst börjar de bli stora, men ändå inte. Jag råkade lära Hanna säga "shit" idag. Kanske dags att passa munnen.

    Puss

    SvaraRadera
  2. Visst är det coolt att ha "Dagens Eko" hemma, allt som någon säger upprepas och ja, både mun och beteende måste ändras. Men inte är det så lätt att vara pedagogisk och klok jämt...

    Undrar just om det är en försmak av det som britterna kallar "Terrible Two"?? Hoppas då verkligen inte det!

    PUSS på sig

    SvaraRadera