torsdag 22 juli 2010

Återöppnande

Som G har längtat efter Linbanan. För ett drygt halvår sedan togs den ur bruk för att få ett rejäl uppfräshning och igår så öppnade den äntligen igen. Den har testats i typ en månad, så G har tjatat hål i huvudet på mig om att få åka. Men nu kunde vi äntligen ta oss en tur. Den går från oss över till den lilla ön Sentosa (ni vet Asiens största lekpark...) och till ett litet berg bakom oss. Vi tog oss till Sentosa för att äta glass och sen upp på berget! På vägen ned tog vi kort på vårt lilla vita område, dvs "Condo"!!

G var sjukt entusiastisk och pratade oavbrutet vad han såg. O var tyst och mycket fokuserad. Trodde ända tills vi gick av att han kanske var rädd. Men som han grät när vi lämnade, så var han nog snarare trollbunden. Pärlan var däremot bra rädd, försökt vara lugn, men blev full av svett. Jag var hundra gånger lugnare än vad jag trodde att jag skulle vara.

Nästan gång kanske man ska prova VIP-gondolen. Det kostar dock typ 4 000 sek att åka med den, men då är den också gjord i svart swarovski-kristall och har fyra fluffiga skinnfåtöljer. Dessutom får man ju en massa champagne och god mat... kanske prisvärt... eller inte alls.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar