torsdag 29 december 2011

Disneyland i bilder och några ord

Ett axplock av Mussefieringen
Det var som sagt kalashärligt i Hongkong. Disneyland var kul för både stora och små. Musse Pigg var överallt, i maten (pizzan, kakor, våfflor, allt såg ut som Musse), på alla byggnader och på diverse saker.


Det roliga med kineserna är att de verkligen ger sig hän. Vuxna människor i Mimmi- eller Musse-öron eller varför inte mössor som såg ut som Nalle Puh, Kalle Anka, Buzz Lightyear syntes överallt. Köerna till att bli fotograferad med karaktärerna var långa. Riktigt långa och innehöll inte en människa under 20 år, vilket förvånade oss. Vi fick se en kille fria under fotograferingen med Musse och Mimmi. Jag fällde så klart lite tårar.

Lite lätt besviken var jag allt av att inte bli fotograferad med Kalle. Det var ju MIN dröm. Men vi hittade honom inte. G ville inget hellre än att bli fotograferad med Pluto. Det klarade vi som tur var av. O ville bara åka tåg, vilket inte förvånade någon. Det klarade vi också av. S ville mest vara med och det fick han.


G m Pluto

Alla fina killar i sin jultröjor.  

Det närmsta jag kom Kalle
På tåget - en av fyra gånger

G slåss med en pirat, med ätpinnar
De hade tydligen kul alla....

Slottet 

3 kommentarer:

  1. Vilka toppen fina bilder! Vad roligt ni verkar ha haft det!!! Kram

    SvaraRadera
  2. Tack!! Ja det var riktigt SKÖJ! Kram

    SvaraRadera
  3. Underbart! Vi var ocksa dar pa samma stallen for tva ar sen. Men for oss var der mest prinsessorna som galde :). Ni ser ut att ha haft det "varmt" vi hade +14 da och brrr det var kalt. lite nostalgi i att lasa om alla underbara resor man kan gora fran Singan. Gott nytt ar pa er! Kram Ann-Sophie & Wilma

    SvaraRadera