tisdag 17 januari 2012

Detta händer

Annat har pockat på och bloggen har fått lida. Uppmärksamheten på bloggen har helt enkelt varit låg. Fokus har varit på allt det där andra som kan hända i livet. Mest trevligheter, men de tar ju visst också en massa tid. 

Så här kommer en kort summering av vad som hänt: 
  • 7/11 har stängt i condot. Vi har nu inget snabbköp runt hörnet. Krisochpanik. Hur ska vi nu kunna handla godis? Och glass? Och mjölk? 
  • G har slutat med välling. Efter att ha haft besök innan och efter jul av en annan go 5-årig kille, som G dyrkar och som slutat dricka välling, tog han beslutet. Han är "faktiskt inte så liten längre, nästan vuxen närmare bestämt...."
  • O pottränar för fullt. Fokus på tränar, men den här gången ska vi inte ge upp. 
  • S börjar så sakteliga prata. Små ord lite här och där kommer fram. Ord som vi förstår är "bye bye, lego, kex och eee (tror att det betyder elefant" och mamma, pärlans namn och pappa så klart.  
  • Skolbussen har lagt ned och barnen får nu åka taxi till skolan. Inte så billigt, men jag är nöjd. Kör bara när det passar in i en stressad hemmafru-vardag....;-) 
  • Jag har haft min första kursdag i Personligt Ledarskap. En kurs som ser till så att vi gör det vi vill med vår tid. Vi är tre som skapat en kurs och nu sjösätter vi den. Sjukt kul. 
  • Vi planerar för fullt vår resa till OZ, till helgen. Blir borta i 10 dagar. Åker till Sydney, Canberra och UllaDulla.... och under tiden hinner vi hänga med min syster och hennes OZ-make med familj. Eftersom vår OZresa förra julen var en av de bästa vi har gjort, har vi höga förväntningar. Men OZ brukar ju leverera.... 
  • together for charity gjorde ett ruggigt bra första år och vi är väldigt stolta och glada. På fredag ska vi fira stort. 

3 kommentarer:

  1. Jag känner mig nästan lite rörd över att G uppmärksammat N på det sättet, även om det främst handlade om välling. Det känns stort!! Ha det göttans i Aussie-land, koppla av och njut!!!

    SvaraRadera
  2. Oj ! Blir flåsigt bara av att läsa inlägget!! Stora saker som händer både för barnen och dig professionellt! Ser sååå fram emot att få höra mer om allt snart ... Och se och klämma! Ha det så härligt ! Kram

    SvaraRadera
  3. Säger bara vilket otrolig flow you got/have :)))) underbart!! Å va härligt med resan.......
    Puss Trosingarna

    SvaraRadera