söndag 4 mars 2012

Sorglig tystnad

Efter en massa härliga dagar tillsammans med Es bror med familj är vi nu själva. Det har varit alldeles underbart mysigt att hänga och se hur ett rejält kusinhäng kan gå till. Tillsammans har vi SJU barn. Det märks ibland, fast oftast inte. Det har verkligen fungerat bra. Och de har haft SÅ kul.

Idag har vi hängt på ett badland, Jurong East Swimming Complex. Kan varmt rekommenderas för våra singaporianska kompisar. Glömde dock solskyddsfaktor, så röda kinder kan vi alla stoltsera med. Glömde också kontanter och det höll på sluta illa när vi beställt mat från KFC och inte kunde göra rätt för oss. Jag fick springa till närmaste bankomat... iförd baddräkt, badtröja, solglasögon och min lilla LV-väska... kändes inte helt PK! Men jag fick ut kontanter och vi kunde äntligen ge våra barn lunch.

Det sista jag såg av dem var att deras Taxi körde in i en pelare i vårt garage. Hoppas verkligen resten av resan går bättre än så.

1 kommentar:

  1. Tack Charlotte för dina svar för någon vecka sen! Det lutar åt att vi kommer hoppa på erbjudandet och flytta till Singapore. :) ha det bra! / Louise

    SvaraRadera