fredag 17 april 2009

Detta händer just nu

Vi bor i ett condo som heter Caribbean i follkmun kallat Singapores Hammarby Sjöstad alt Svenne-gettot! Det bor hur mycket svenskar som helst ... nästan obehagligt många. Totalt finns 969 lägenheter, så det är stort! Stället har åtta pooler och vi har provat fem av dem. De fyra lekparkerna har vi provat och hittat en favorit. 

Precis utanför området finns en liten ön med en club på - Marina Club, där kan man äta hamburgare (på club Privé!!!) och sjukt god japansk mat eller dricka drinkar.  Vi lär hamna där många gånger, trots lite halvkass service. 

Lite mer om området kan ni se här - vi har inte lyckats ta några bra bilder själva! 

http://www.singaporeexpats.com/singapore-property-pictures/condo/caribbean-at-keppel-bay.htm

I helgen är det dags för en liten mini- semester, inte för att vi direkt behöver det! Så slutkörda är vi då inte alls! Vi ska åka till Bintan en indonesisk ö som ligger en knapp timme med båt från Singapore. Ska bli spännande att se!  

Dagiset igår var hur många gånger som helst bättre än "Kommu-stället". Det hade dagen uppdelad i halvtimmes pass, så lite hattigt blev det allt! Vi ska titta på några till och så beslut nästa vecka! Annars kommer G bli galen och kanske jag med! Han vill verkligen leka med jämnåriga och inte en trist morsa! 

Hade intervju med en maid idag, var spännande och lite obehagligt att bli kallad "mam" hela tiden! Hon pratade om sin nuvarande familj hela tiden. Vet inte om det är bra eller a-us!

3 kommentarer:

  1. GUD vad roligt att du börjat blogga! Har riktigt längtat efter en sån!

    PUSS

    / Anna

    SvaraRadera
  2. ....vad smarrigt att dra iväg till ngn lyxig ö som helg nöje. Själv var vi på härlig utflykt i snålblåstens iskalla Stockholm. Amanda ville gärna att O och G också skulle vara med på kalaset idag!

    Kram Johanna

    SvaraRadera
  3. Vi ville också gärna komma på kalaset! Hoppas det blev toppen! Tyvärr tappade vi bort biljetterna ... kram kram

    SvaraRadera