onsdag 15 april 2009

Oscar

Oscar har fått tre nya smeknamn: 
1) Pingvinen - när han blir glad så är det ett himla flaxande, speciellt när han blir uppraggad på krogen av kvinnliga servitriser. Detta leder oss direkt in på nästa smeknamn
2) The lap dancer - han går från famn till famn när vi är ute och äter. Känns igen från Thailand. Han älskar det och ler glatt mot alla! 
3) Gasten är det tredje smeknamnet - kanske inte så svårt att förstå varför, men han har ett himla humör och skriker som om ngn satt kniven i honom. Detta händer när han inte kan sova (gärna mitt i natten) eller är galet hungrig! 

Han har blivit större och tar som sagt ton! Annars så kan han sitta helt ok, trillar bara omkull och slår huvudet i marmorgolvet en gång per session nu. Krypa funkar inte riktigt, det går mest bakåt, men om han tränar lite till så! Han fick en gåstol när vi flyttade hit, som han blev skjutsad av sin bror i (viss risk för whip-lash förelåg). Nu hänger han efter Gustaf eller så kör de race med sina "bilar".

 

4 kommentarer:

  1. Tänk så glad man kan se ut, trots att man blir krossad under lillebror :-)

    SvaraRadera
  2. ser fram emot att O skall gå om G viktmässigt

    SvaraRadera
  3. Det är inte långt kvar tills dess - det delar på det mesta nu! G har börjat att acceptera det, men inte riktigt!

    G vet nog inte hur trackad han kommer blir för denna bild framöver ...

    SvaraRadera
  4. Detta med bloggandet är helt nytt för mig så jag är verkligen en nybörjare! Roligt att följa vad som händer där borta och hur ni har det. Jag skrattade verkligen sjukt mycket över din riskokning..... Du kan få gå en kusr hos mig när du kommer hem i sommar för vi har gasspis. Vad härligt att du lagt ut lite bilder på barnen. Oscar har verkligen blivit stor, kul!! Hur går det med dagisletandet?

    SvaraRadera