tisdag 26 maj 2009

Hitlist nr 2

Så här upplever jag Singapore just nu;

Bra är att; 
  1. Kassörskan plockar ur korgen & fyller påsen (tar i o f sjukt lång tid att handla)
  2. Städhjälpen ger sjuk överservice t ex plockar i ordning i bestiklådan (innebär i o f att man inte kan tömma diskmaskinskorgen rakt ner utan måste sortera!) 
  3. Man har ett cash-card i bilen som man betalar vägtullar o parkeringsavgift automatiskt med, säger bara pip så är det betalt och klart! Fylls på på 7-eleven! 
  4. Det är galna reor just nu! Typ 70 % och betalar man med kreditkort kan man få ytterligare 20 % rabatt! (Har dock inte kunnat utnyttjats p g a 2 barn som inte gillar shopping på samma sätt som jag gör...)
  5. Pärlan börjar om knappt tre veckor!!! (= Shopping can start!) 

An-s är att:
  1. Diskmaskinen luktar riktigt illa - surt som... p g a att den står på en balkong i solen hela dagarna. Myrorna har fest där inne! Sillfest och fil är inga bara grejer att fylla maskinen med, då luktar det ännu värre. Om man inte är snabb att köra den hinner disken dessutom börja mögla! Mums! 
  2. Man svettas dygnet runt om inte ACn är på (har i o f sovit en natt utan - innebär det att vi håller på att aklimatiseras? I don´t think so!) 
  3. Kaffe är sjukt dyrt = rån att vara lattemorsa
  4. Gs favoritfröken ska sluta (vem ska vi nu hänga upp vistelsen där på?)
  5. Det är gult så kortid att man måste tvärnita för att inte köra mot rött. Har dessvärre blivit en del mot rosa måste jag erkänna.   

2 kommentarer:

  1. Darling!

    Värmen verkar vara... varm. Vad hände med ca 27 grader året om? Här är det faktiskt också lite sommarvärme, svensk style. Mycket härligt tycker vi svältfödda.

    Puss

    SvaraRadera
  2. Ja vad hände? Antar att det är ngn form av dygnsmedeltemp - innebärande att det är typ 34 grader på dagen & 24 på natten (& då sover jag och kan inte njuta...) kram hälsa svenska sommaren!

    SvaraRadera