lördag 6 juni 2009

Blöt Nationaldag

De allra flesta vet att det är som varmast mellan typ 12 o 14 varje dag. Kanske inte helt förvånande gäller samma sak här... Det verkade dock som de som planerade det svenska nationaldagsfirandet missat denna lilla detalj och firandet hölls utomhus. Under den första timmen stod vi avgrundshungriga, dränkta i vår egna svett och lyssnade på en präst som typ aldrig slutade prata. Vad hon pratade om gick inte in... men jag lovar det var en massa... 

Det var i alla fall trevligt och vi fick hänga med lite kompisar, kolla in apor, vifta med svenska flaggor, äta snittar tills vi inte orkade mer och äta glass. M a o en bra tillställning.
 

Helt utmattade sov sen hela familjen middag. Vår kära gäst som pallar lite mer satt vaken, läste bok och undrade om vi någonsin skulle vakna. Det gjorde vi efter tre timmar! 

Kvällen avslutades med GT på balkongen, god middag på vår "club" och sen vin på balkongen i sval kvällsbris. G lät meddela efter att ha sovit i ca 15 min att han sovit färdigt och skulle vara med på balkongen. 

1 kommentar:

  1. Kul att se att pärlan är på plats, även om hon ser lite senior ut. Hoppas hon hänger med. Det måste vara skönt att kunna leva hemfru/barnfria livet!

    SvaraRadera