lördag 6 juni 2009

Girls Night Out


Hade förmånen att få hänga på några yngre o piggare tjejer ut i fredags. Kändes som vi provade det mesta som gick att prova i drink och bar väg! För att hitta en av barerna fick vi irra oss igenom ett femvåningar högt parkeringsgarage innan vi hittade in. Det låg sen på en helikopterplatta och var riktigt häftigt. Grym utsikt över stan. M a o värt att leta efter. 

Kvällen avslutades i sann GA-anda, på Pump Room med sjukt roligt sammansatt live band (En liten kines, en jättestor transa, en vanlig rocker samt tre av typiskt random hoppkok asiattyp (dvs sjukt svårt att fatta vart de kommer ifrån)). 

Någon (!) lyckades övertala bandet att vi skulle få hjälpa dem att sjunga lite ABBA-sånger! Det var ju ändå vår nationaldag o Söderling var just klar för final. Det gick vägen och vi fick alla gå upp på scen... kändes sig inte riktigt lika het som för några år sedan... men där stod vi i alla fall och sjöng antagligen alldeles för länge. Kinerserna i publiken tog massviss med bilder på oss, varför kan man ju undra! Har letat efter bevisen på nätet sen dess, men inga hittat! Kände mig tvungen att impa på de yngre så jag kunde inte ge hem förrän dem. Resultat i säng vid halv fyra, sjukt nöjd! 

2 kommentarer:

  1. Underbart!! Kul att få släppa loss lite, kan behövas ibland. Tyvärr är man ju inte lika kung på morgonen som man är på kvällen... men det är smällar man få ta. Kul att farmor är och hälsar på!
    Snart drar vi till Mallis en vecka och det ska bli sååå skönt att komma iväg!
    Ha det gott och hälsa hela familjen!!

    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat Charlie! Det låter som en riktig toppenkväll. Sommarvärme, drinkar och ABBA! Gôtt Mos! Jag har åtminstone varit och sett Bruce, utan regn.. När kommer ni hem på "sommarlov"?
    Puss

    SvaraRadera