onsdag 3 juni 2009

Lite smått o gott

I går la vi ca två timmar på att se Robins match över nätet. Det kostade oss 48 usd och till slut fick vi fram en risig spansk version... och då var matchen redan slut! Troligtvis hade det varit billigare att utöka kanalutbudet (har 9 kanaler, men vi förstår bara vad de säger på två) och dessutom skulle det vara tillgängligt mer än en gång! Känner sig inte riktigt som en första klassens hacker! Har lite att jobba på! 

Barnen har troligtvis fått fot och munsjukan (höstblåsor i Swe). Här är man helt hysterisk kring denna sjukdom och man ska rapportera in till myndigheten om man har den (och jag som trodde att sånt bara gällde snusksjukdomarna!). Varför har jag inte riktigt fattat! Vi känner oss lagom smutsiga nu! Bäst att sätta upp ett stort kors på dörren - så alla vet att vi har fått DET! 

Baygon verkar fixa biffen - nu har vi bara en normalmängd myror här hemma! Skönt för om några timmar kommer vår kära gäst!       

5 kommentarer:

  1. Stackare!

    Då kanske de får ringa och berätta det för alla de har lekt med : ).

    det är inte bara hos er det svärs över tennis, inte heller i Sverige gick det att se det till min tennisälskade makes förtret!

    SvaraRadera
  2. Den tennisälskade maken, älskar inte bara tennis utan också västergötland.

    SvaraRadera
  3. Välkommen in i 2000-talet...man tittar över datorn naturligtvis!!!

    SvaraRadera
  4. Man känner alltid lite skräckblandad förtjusning kring asiatiska sprayer som tar bort allt! Underbart namn, Baygon. Kanske importera!

    SvaraRadera
  5. När du rapporterar in killarna till hälsovårdsmyndigheten, kan du hälsa att jag hade samma sjukdom för drygt ett och ett halvt år sedan? Rätt ska vara rätt...

    Lycka till med myrorna!

    SvaraRadera