tisdag 23 juni 2009

Skadad pärla

aj aj aj - stackars pärlan har skadat sig! Hon tappade en skål på golvet, som gick itu och sen så hade hon oturen att en skärva studsade upp och skar ett djupt sår i benet. Så köket fullt av blod och barnen sjukt nyfikna på vad som hände. Ville bara in - fick muta dem med Pippi, så de satt framför TVn. För sen var det dags för mig att leka sjuksyster, var en svag sådan. Skulle pilla lite i det köttiga såret med en prinsett för att se så att ingen del av skålen fanns kvar. Hittade ingen bit så vi får hoppas att så är fallet. 

E hade en lång föreläsning om hur viktigt det är att ta smärtstillande och tvingade sedan henne att ta 2 st panodil. Hon gjorde detta motvilligt "but Sir I always take just one" och "maybe I have some antibiotics", E drog då upp storyn om att min mamma är faktiskt läkare... så då svalde hon de två och antibiotikan lär hon inte röra i första taget! 

O gör just nu en jätteresa, lär sig något nytt var dag! Så nu kan han racer-åla, sätta sig upp, resa sig upp i badkaret och somna när han äter!   

2 kommentarer:

  1. Nej... jag fick sådana kvällningar av att titta på det, så det blev väldigt suddiga kort!

    SvaraRadera