onsdag 10 juni 2009

Utbränd pärla?

Nästa tisdag börjar vår kära pärla - hon verkar få jobba ordentligt i sin nuvarande familj. Hon har inte haft en ledig dag på sex veckor. När jag pratar med henne, verkar hon helt uppjagad och stressad. Hoppas att jag inte köpt grisen i säcken och fått en utbränd pärla på halsen! 

Idag for vår kära gäst och G tycker att det är så trist. Vill bara ha sin farmor tillbaka. Men vi ses ju om några veckor igen. 

Om ngn är intresserad (lovar ingen bitter ton alls ...) så kommer vi till Swe den 16 juli, Gotland den 18 juli och BM runt den 30 juli. Däremellan och efter lite Trosa! Åter till Singapore den 18 augusti.   

5 kommentarer:

  1. Tjoho! Det ska bli så spännande att höra mer och pärlan och växa-sängen! Hur trevligt det än är att höra om livet i Singapore ska det bli underbart att få krama om er när ni kommer hem i sommar. Glöm bara inte att ta med lite väder. Här är det 10 grader och regn.
    Puss

    SvaraRadera
  2. Kan bara hålla med - längtar så efter att få ta lite på er! Hur är det med er o framförallt hur mår lilla gumman? kram

    SvaraRadera
  3. Hallå!
    När var det ni eventuellt skulle till västkusten? Vi kommer att vara borta större delen av sommaren, men nån liten sejour i Göteborg blir det nog.

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej
    Åh va kul att höra och se er idag!!
    kram

    SvaraRadera
  5. Men åååh! Vi lämnar Gotland den 15 juli - typiskt! Vi får se till att glida förbi er i Trosa när ni är där.

    Kram Jenny

    SvaraRadera