söndag 25 oktober 2009

Mini Helg

I går tog vi bilen och hyrbilen och for till Malakka hela högen, dvs min lilla familj + Es bror med familj! Det visade sig vara rasande trevligt!

Inledde med att bli hotell-sittare, dvs våra rumpor frös fast inne på hotellet. Vi åt lunch (inklusive gigantisk efterrättsbuffé), badade (i infinity poolen) och vilade lite innan vi lyckades ta oss ut ur hotellet!

När vi väl kom utanför hotellet så blev det lite sightseeing, schalger-speelande cykeltaxi och köp av krimskrams innan det blev dags för middag! Middag åt vi på en liten skaldjuskrog. Allas (8 pers) mat kostade 150 kr!!!

På kvällen tog vi oss ut till en liten kvällsmarknad som sålde ny torkad fisk (= luktar alldeles jätteilla), ännu mera krimskrams och försök till souvenirer. Det blev inget shoppat! E och hans lille bror kom till en fantastisk karaoke-bar, där modell jätteäldre män inklädda guld-hängselbyxor och bruna plyshtröjor, skön skönsång?!?

På vägen hem gick allt bra förutom att jag höll på att köra in i passkontroll-hytten och sen kom jag åt gasen istället för bromsen vilket resulterade i att jag höll på att köra ned bomen! Men ingen skada skedde!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar