onsdag 27 januari 2010

Alla är hemma!

Så fick han äntligen komma hem, vår lilla O, efter ÅTTA dagar på sjukhus! Han hade grym otur och fick både vinterkräksjukan och salmonella! Fråga mig inte hur? För det vet jag inte än, men jag antar att Thai Air har något med saken att göra!

Vi blev isolerade på sjukhuset för att inte smitta någon! Det var lite bra, för då fick sjuksystrarna fixa mat och kaffe till oss eftersom vi inte fick gå ut ur rummet!!

Han har verkligen varit sjuk. På typ fem dagar såg vi inte honom, han bara sov och sov. Men nu smyger han igång sakta sakta. Han är lite svag på benen, har ju inte använt dem på en vecka... och mat är inte hans grej, nej just nu dricker han en massa och till middag idag år han hela tre pastafjärillar (börjar bli obehagligt lik sin bror i maten - hoppas verkligen det är en fluga som går över snart... )

Imorgon blir det återfärd till Singapore, bäst att dra innan vi blir sjuka igen! Ser alla som potentiella smittohärdar... nojjan har slagit till rejält och jag har inhandlat ett stor dunk handsprit. Så nu ska det spritas överallt!!!


1 kommentar:

  1. Med den lappen på luckan är det utsålt direkt.

    -Trevlig resa och kul att ni kunde komma.

    SvaraRadera