onsdag 28 april 2010

Mitt val

Denna gång frågar jag inte - utan vågade stå på egna ben och har därför bestämt att det nu är det dags att visa hur vårt vardagsrum ser ut!

Vid dörren bakom TVn kommer man in till köket (Rummet utan AC, där jag hänger, i alla fall ibland) och bakom finns även pärlans rum... där hänger jag inte!


Vårt kinesskåp har kommit. Det har fått en hedervärd plats bredvid fläkten. Ovanpå har vi stoppat de finaste dekorationer vi har, två turisttallrikar med foton på våra söner och Buddha. Soffan har fått nya kuddar (färgen valde E o G...), men annars ser det ut som när vi kom hit.

Från balkongen ser vi ut över ett bygge (tidigare bara golfbanevy - E är mkt besviken över utvecklingen!) och bygget pågår till ca 22 på kvällen. Inte så starkt fack här allt! Nej de importerade indierna får jobb mellan typ sju på morgonen och tio på kvällen, men så går det också rasande fort. Ett våningsplan i veckan typ!

Har träffat en ny familj som är på gång att flytta till Singapore idag och visat dem vårt område. Känns som om det kommer typ en familj i veckan nu. Luktar högkonjunktur...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar