måndag 17 maj 2010

Bintan

Vi hade en bra resa till vår lilla indonesiska ö. Mysigt att komma iväg lite och bara umgås med varandra! Blev nog lite mer solbrända än en vanlig helg i Singapore gör oss... och det är ju aldrig fel.

Göttans har varit att vi har
  • Ätit sjukt god mat på en härlig modern nyöppnad, strandrestaurang. Personalen var hur trevlig som helst och barnen blev helt förälskade i Fatimah, vår servitris. Vi åt samtliga fem mål där. Why change a winning concept?
  • Stranden var riktigt fin, så mycket sandgrävande har det blivit.
  • Vi hyrde en villa, vilket vi inte gjort tidigare. Det var grymt, trots att villan var lite muggig... skönt att alla fick egna sovrum och ett rum att hänga i när barnen sover. Kändes ovanligt att vi inte gick och la oss med barnen, så vi är lite tröttare än vanligt efter en semester!! Men det var det allt värt!!
  • Bäst av allt om du frågar G var att det ingick en golfbil i villan, så här har det brassats runt i vår lilla bil! E blev grym på att göra långa lakritsspår efter lite övande... O blev så rädd första gången han åkte att han bet sin kära farmor i armen... Inte så trevligt, men lite förståligt med tanke på hur bilen framfördes just då...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar