tisdag 30 augusti 2011

Sand, Dusch, Blod o Gratis Sjukvård

En helt vanlig tisdag för en del. Hari Raya Puasa (dvs slutet för den muslimska fastemånaden) för många andra. Oavsett Maken är ledig och barnen har ingen skola. Starkt behov fanns att komma på något att göra. Men vi kom inte på något... Men så damp ett räddande sms ned från makens nya kollega, "Vill ni äta lunch på stranden?" Vad annat att svara än, Absolut?!? Så tillsammans m 10 miljoner andra begav vi oss till Sentosa.

Lunch stod bara på min, makens och kollegans och hans familjs agenda. Mina barn var upptagna med annat... S ville bara leka i duschen. O ville bara vara i havet (eller habet som det visst heter). G ville fajtaz m sugrör.

Efter två timmar i duschen så trillar så S o slår i pannan. Mycket blod, lite panik, kvinna i vit "cut-out" baddräkt som styr upp situationen, is o plåster och sen var det slut på blödandet! Tio minuter senare kommer ett liten sjuksyrra och en badvakt för att titta till såret. Tvättar, på med bakteriedödande kräm och plåster. Är det inte fantastiskt, fri sjukvård på stranden??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar