söndag 26 april 2009

Söndagsutflykt

Idag har vi besökt Singapores akvarium, Underwater World. Det bästa var att man kunde mata rockor och klappa på blandade små fiskar, något som vi inte gjort tidigare. Det sämsta var att en ormtjusare stod utanför. Jag fick fly över en parkering för att komma undan honom, men kanske mest det som han tjusar. Vi tog bussen dit och det var lite trångt så G fick hänga i taket. Det gick ett tag! 

Det ingick även en delfinshow, där vi satt på stranden i vita plaststolar och tittade ut över en lagun där delfinerna visade upp sig. Det var varmt och härligt turistigt! Undrar hur länge vi kan göra det riktigt turistiga sakerna utan att tappa för mycket image? Ett år?  

Dagen bjöd även på en båtmässa, där G fick provsitta en helikopter. Det var svårt att locka honom därifrån. Hamburgaren till ljudet av afterski-musik räckte knappt, fastän det var riktigt GA-lunchklass på spelandet. 

O har fyra tänder på gång i överkäken, men är glad än då. Han verkar inte längre lida av skadan som han ådrog sig förra veckan.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar