söndag 24 maj 2009

Billiga saker


Att köpa billiga saker har ofta en baksida, som t ex att sakerna inte riktigt håller måttet. I detta fall handlar det om vår tekokare! Den första vi köpte slutade fungera efter 10 dagar. Då kosumentköps-lagen (KKL för den inbitne juristen) inte riktigt är lika stark här som i Swe hade vi tur som fick en ny för man har bara rätt att reklamera en vara i en vecka (om vi fattade det hela rätt...). 

Nu har den i a f fått nya nyck för sig (tekokare nr 2), den öppnar locket och då slutar ju aldrig vattnet att koka, så då kan man fylla hela köket med vattenånga! Det gick jättefort - bara ett telesamtal och lite surfning ... sen såg man inte köket för all dimma! Det rann längs alla skåpluckor! Antar att det blir svårt att få en ny nu - det har ju gått typ en hel månad sen vi skaffade nr 2. 

Idag har G varit på kalas hos en dagispolare. De hade hyrt ett ställe som hade bollhav, och en mängd lekställningar. O fick följa med och tok gillade bollhavet. De somnade gått idag trots väldigt stora mängder socker.  

På bilden - billig tekokare, riseldande spis och genom fönstret skymtas pärlans kvarter! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar