fredag 28 augusti 2009

Ett skepp kommer lastat

I torsdags kom en hel låda med saker från Sverige, framför allt leksaker och tavlor. (Ingen överraskning direkt, vi hade skickat den själva innan vi for...) Eftersom vi inte kunde paketera tavlorna särskilt bra, så fick vi ta professionell hjälp. Det blev lite väl dyrt tyckte jag (ca 2 200 sek), men lådan visade sig vara kanon fin och den ska nu bli inomhuslekstuga. Ska bara få ett rejält inspirationsanfall så att den blir lite finare (dvs no more furulåda utan lite mer "vita knutar romantik"). Den är som tur är redan populär och härifrån tittas de flesta av TV-programmen just nu.

O kan stå upp utan att ngn hjälper honom och han har försökt ta några steg. Detta har inte gått så bra utan han har skadat sig (det är mest det mentala som fått stryk...), men han fortsätter att öva. Ruggigt nöjd är han när han kan i alla fall. Tänk om man själv skulle bli så glad över att kunna stå upp, då hade livet varit en fest!

G har haft en kanon vecka på förskolan. Fortsätter att gilla det och lärarna är toppen. Alla är vi nöjda! Har lekt med någon/några kompisar varje em, så nu är vi allt lite trötta. Ska bli skönt med helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar