söndag 27 juni 2010

Midsommar i tropikerna

Vi var tillskillnad från många andra svenskar hemma i fredags och hade en mysig hemmakväll. E tvingades jobba på självaste midsommarafton!! Trots att han jobbar för ett rätt så svenskt bolag, så tvingades han jobba... de verkar då inte förstå hur viktig denna dag är för svenskar... Ja ja, vi fick se på vår nya favoritserie - Glee! Flera avsnitt! Faktiskt riktigt underhållande, men inte alls som att ha blommor i håret, solsken i blick och lite dans runt stången!

Nej vi fick samla oss i går på midsommardagen för att fira. Känslan var god, men inte kändes den äkta! Det var för varmt, vi svettades kopiöst mycket! G badade alldeles för länge typ fyra timmar och inte fyra sekunder som jag anser är mer brukligt för midsommar. Men sillen och nubben var där under lunchen och grillen och myggen på kvällen. På det hela inte helt dumt och idag är vi trötta och slitna, men det var så värt det!

1 kommentar:

  1. Grattis till mini! Tre små pojkar, tänk så roligt de ska ha! Vilken tur att du har Pärlan, även om hon går dig på nerverna :-).

    För oss går det så bra så. Vega är 7 veckor och så enkel att ta hand om. Hon är i princip alltid nöjd och sover väldigt bra, så jag kan pusta ut nu då den svåraste perioden (som inte blev svår) är över.

    Hälsa och gratta den stolta trebarnspappan med!
    Kram från Katrin

    SvaraRadera