torsdag 3 februari 2011

När du sett allt

Så här kaninens första dag var vi sugna på att göra något nytt. Mamma ville ha äventyr. Och vi ville ju inte göra henne besviken. Men min och makens fantasi var död. Vi kom inte på något. Hittade en gammal guidebok. Där fanns en lockande rubrik - Saker att göra när du sett allt - kändes som det var den vi väntat på. Valet för dagens äventyr föll på Changi Beach.

Efter att ha läst att denna strand skulle ligga lite avskilt (precis vid flygplatsen o 6 plan i minuten - det är inte vad jag kallar avskilt...), ha vackra vita stränder (kanske fanns den där stranden under all vegetation, men jag såg då ingen strand alls...) och att det har den typiska bykänslan från 60-talets Singapore (Allt grönt var täckt av tält el torkställningar för fiskenät... typ som en kåkstad fast av tält... inte visste jag att Singan såg ut så då...)

Summering - Sjukt mycket Asien, mycket lite glamour - åk vad du än gör inte dit om du skulle ha vägarna förbi och vara sugen på äventyr. Guideboken, den är ett minne blott!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar